Special

Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge!

A suferit arsuri grave, după ce un individ a aruncat cu motorină pe el

Alin, tânărul incendiat de “Catârul”, săptămâna trecută, în scara blocului din Craiova, unde locuieşte, are nevoie de sânge. Iubita acestuia, Oana Radu, a făcut anunţul pe o pagina de socializare.

“Iubitul meu are nevoie de sânge ! Vă rog din inimă, oriunde în ţară, indiferent de grupa sanguină, donaţi va rog pentru Suflea Mihai Alin! Dacă sunteţi din Bucureşti, mâine după ora 10:00 vă aştept la Spitalul de Urgenţă Floreasca! Vă mulţumesc din inimă!”, este mesajul cântăreţei.
Incidentul a avut loc săptămâna trecută.
Solista Oana Radu a anunţat tragedia pe Facebook, printr-un mesaj emoţionant. "Iubitul meu a suferit un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină şi foc pe el şi are arsuri foarte grave! Rugaţi-vă pentru el, vă rog din suflet!", a scris Oana Radu. De la spitalul din Craiova, Alin a fost transferat în Bucureşti, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, având arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. S-a luat în calcul şi transferul lui în străinătate, la un spital din Belgia, însă se pare că starea de sănătate nu premite acest lucru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...