Politică

Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici au participat la Conferinţa de alegeri a PSD Dolj

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD şi ministrul Finanţelor Publice, au participat marţi, 13 august 2019, la Conferinţa de alegeri a PSD Dolj.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat că are mare încredere în membrii de partid şi crede că "toţi vor fi foarte implicaţi atât în alegerile prezidenţiale, cât şi în celelalte două rânduri de alegeri".

"Am mare încredere în colegii mei, în colegele mele, în membrii de partid. Eu cred că toţi vor fi foarte implicaţi atât în alegerile prezidenţiale, cât şi în celelalte două rânduri de alegeri. Cred acest lucru pentru că fiecare dintre ei vrea să contribuie la dezvoltarea comunităţii lui, să-şi ducă proiectele mai departe. Fiecare cetăţean înţelege că acest lucru este posibil numai dacă PSD este la guvernare şi câştigă aceste alegeri. O să spuneţi, „Bine, bine, de ce credeţi acest lucru?” Raţionamentul este foarte simplu: noi am adus PNDL 1 şi 2 şi nu este comunitate în România care să nu fi beneficiat de aceste proiecte, indiferent de culoarea politică. Toţi au criticat creşterile de salarii şi de pensii şi PNDL, dar nimeni nu a venit cu nimic în loc şi chiar dacă unii cred că îi pot păcăli pe oameni, eu iubesc oamenii şi am încredere în ei. Cred că vor şti să facă diferenţa între bine şi rău, între declaraţii şi lucruri concrete. Cred foarte mult în fiecare preşedinte de organizaţie, în membrii PSD şi cred că românii, de data aceasta, nu se vor mai lăsa înşelaţi nici de dezinformările de pe Facebook, din mediul online, nici de anumite acuzaţii, de anumite critici, pentru că atunci când critici trebuie să vii cu un proiect în loc ca să ai credibilitate, dar atunci când doar critici şi nu vii cu nimic în loc, această abordare nu este una care să fie considerată câştigătoare", a precizat Viorica Dăncilă, marţi, într-o conferinţă de presă la finalul conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene Dolj a PSD.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...