Actualitate

Proprietara adăpostului de la Desa a făcut ţarc special pentru nutriile criminalului

Cele 14 nutrii luate din curtea criminalului Gheorghe Dincă din Caracal au parte de o casă nouă. Proprietara adăpostului de la Desa din Dolj le-a făcut un ţarc special.

„Nutriile din curtea de la Caracal. Ţarc, spaţiu şi apă”, a postat Daniela Popovici pe pagina de socializare.

Animalele găsite pe proprietatea lui Gheorghe Dincă au fost preluate, joi, de Daniela Popovici, proprietara unui adăpost de câini din Dolj, care a anunţat încă de luni că a făcut o cerere în acest sens către autorităţi.

“În urma crimelor sinistre de la Caracal, am primit foarte multe apeluri de la persoane preocupate de bunăstarea animalelor din curtea criminalului Gheorghe Dincă. Conform informatiilor din presă, la această locaţie s-ar afla unul sau mai mulţi câini (posibil în lanţ), respectiv nişte nutrii. În iureşul evenimentelor, sunt şanse extrem de mari ca aceste animale să fie neglijate şi lipsite de îngrijirea necesară. Asociaţia «Măriuţa» a trimis o cerere scrisă către DIICOT Craiova, oferindu-se să preia aceste făpturi vulnerabile. Sperăm ca autorităţile să ne acorde atenţia cuvenită şi să fie dispuse să salveze, în ultimul ceas, măcar aceste vieţi nevinovate”, a declarat, luni, proprietara adăpostului.

Ulterior, Daniela Popovici, a reuşit să preia animalele pe care le-a mai găsit.

“Nu sunt câini periculoşi. Au fost numai minciuni. Am luat trei câini şi 14 nutrii. Nu au fost câini lupi, aşa cum s-a spus. Sunt numai invenţii. Îmi ling degetele la cât de blânzi sunt. Erau închişi într-un spaţiu fără apă şi fără mâncare“, a declarat Daniela Popovici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...