Sub Lupă

Se fac din nou căutări în cazul crimelor de la Caracal

După mai multe percheziţii în vecinătatea casei lui Gheorghe Dincă s-a ajuns cu operaţiunile de căutare la 4 kilometri distanţă, în zona bălţii Drăghiceni.

Sunt poliţişti, o ambulanţă, un echipaj SMURD, căutările se efectuează acum în zona lacului Drăghiceni, după ce nu mult mai devreme au căutat în canalele de irigaţii din apropiere. Alţi poliţişti au luat la picior toate casele din vecinătatea proprietăţii lui Gheorghe Dincă, după ce s-a primit un mesaj care anunţa că Alexandra trăieşte şi că este sechestrată într-un fânar, la câteva case distanţă. Poliţiştii au intrat chiar cu forţa într-o curte, însă căutările nu au dus, deocamdată, nicăieri.

Între timp, coregraful Alexandrei Măceşanu face apel disperat la anchetatori şi le cere să ia măsuri drastice cu suspectul pentru ca acesta să recunoască ce a făcut cu cele două fete şi unde le-a ascuns.

„PUNEŢI FIERUL INCINS PE EL CĂ SPUNE TOT . Stimaţi Poliţişti” este mesajul lui Lucian Stroe pe reţeaua de socializare. Totodată acesta face apel ca, azi, să fie tot mai mulţi oameni la protestul d ela ora 18.00.
“La Caracal şi în toată ţara orele 18 o căutăm pe Alexandra şi Luiza artişti ,dansatori, solişti, distribuiţi ,uniţi-vă în cautarea fetelor!!!”, a mai postat coregraful.

Unchiul Alexandrei cere autorităţilor anchetarea tuturor dispariţiilor din 1990 până în prezent

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, va depune la MAI o solicitare prin care va cere anchetarea tuturor dispariţiilor din 1990 şi până în prezent.

"Dragi prieteni, la ora 11.30 mă voi afla la MAI pt a depune solicitarea privind anchetarea tuturor dispariţiilor din 1990 până astăzi. Şi scoaterea din sistem a tuturor poliţiştilor, procurorilor, judecătorilor, sts-istilor, angajaţilor serviciilor de informaţii. Totodată verificarea din 1990 până astăzi a tuturor sesizărilor privind clanurile interlope", a postat acesta pe reţeaua de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...