Actualitate

Au trecut 4 ani de la crima din parcul Nicolae Romanescu, niciun autor

Alexandra a fost găsită moartă, violată şi cu gâtul tăiat

O familie din Dolj trăieşte drama părinţilor celor două fete despre care se spune că ar fi fost ucise de suspectul din Caracal. Şi-a pierdut fiica acum patru ani, ucisă, violată şi cu gâtul tăiat. Aşa a fost găsită în parcul din Craiova, iar până acum autorul nu a fost găsit.

În august 2015, Alexandra Goghez din Craiova, găsită moartă într-un parc, la doua săptâmâni de la dispariţie. Trupul ei era plin de muşcături de câine.

Eleva a fost găsită morată, violată şi cu gâtul tăiat. Cadavrul adolescentei de 17 ani a fost descoperit într-un parc din oras, plin de muscături de câine şi în stare de putrefacţie.
Tânăra era dată disparută de mai bine de două săptămâni, din momentul în care a plecat de la serviciu, la miezul nopţii. De atunci, rudele şi prietenii au căutat-o cu disperare, însă nu au reuşit să afle nimic despre ea.
Alexandra era eleva la un liceu din Craiova, cu profil alimentar. Când a început vacanţa, s-a angajat ca ospatăriţă la un restaurant, să câştige un ban în plus, dar şi să capete experienţă în domeniu. Într-o noapte, la sfârşitul lunii iulie, fata a plecat de la serviciu ca de obicei. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o.

Colegii de la locul de muncă au povestit că Alexandra era o fire retrasă şi nu vorbea cu nimeni, iar majoritatea timpului şi-o petrecea discutând la telefon. În seara când a dispărut nu a plecat pe aleea principală a parcului şi a mers prin spatele terasei, unde există o zonă neiluminată şi greu de accesat.

Mama fetei găsită moartă în urmă cu patru ani în parcul Nicolae Romanescu aşteaptă acum ca anchetatorii să îl găsească pe cel care i-a omorât copila. Au trecut de atunci 4 ani. Am vorbit astăzi cu procurorul de caz şi ne-a declarat că "ancheta este în desfăşurare". Femeia este şi ea atentă la cazul de la Caracal şi nu îi vine să creadă că o tânără şi-a pierdut viaţa din cauza neimplicării unor oameni plătiţi să salveze vieţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...