Inedit

Ieri am primit un apel mai puţin obişnuit... la ISU Gorj

"Am şi eu două vaci şi a venit un bou al...că nici nu ştiu al cui e, mi-a rupt gardul şi vine la vacile mele...să vină domne’ o maşină aici!"

Pompierii de la ISU GORJ au avut parte de un apel inedit. Au fost chemaţi să „liniştească” un bou în călduri.

"Ca să animăm puţin povestea o să-i dam un titlu şi o să-i spunem “Boul lui Moş Peleus”, asta pentru că actorii principali sunt un bou şi un bătrân căruia noi i-am zis Moş Peleus, tocmai pentru a nu-i da numele real.
I-am zis Moş Peleus după personajul cu acelaşi nume interpretat cu succes de marele actor, târgujian de-al nostru, Horaţiu Mălăele în serialul Las Fierbinti.

Povestea începe cam aşa:

Dispecerul: Bună ziua! Aţi sunat la pompieri! Ce urgenţă aveţi?

Moş Peleus: Domnule, mă scuzaţi că vă deranjez,

Dispecerul: Domnule, dumneavoastră sunteţi rănit? Vă simţiţi rău? Aveţi o situaţie de urgenţă? Ceea ce ne-aţi spus până acum nu reprezintă o situaţie de urgenţă care să necesite intervenţia pompierilor!

Moş Peleus: Domnule să vină o maşină pe uliţă că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul şi noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viaţa! Să veniţi aici să vedeţi! Să-şi ţină domne’ boul închis! Ce caută domne’ la vacile mele?

În ascultarea apelului se aflau şi colegii noştri din cadrul IPJ Gorj, iar în ploaia de explicaţii ale lui Moş Peleus, colegul poliţist tot încerca să intervină şi să obţină datele de care avea nevoie pentru a rezolva situaţia.

Cam greu să-l întrerupi pe Moş Peleus, pentru că era negru de supărare pe boul care i-a necinstit vacile. Gardul ca gardul, dar cu vacile cum rămâne?
Nu ştim finalul acestei poveşti pentru că a fost preluat de colegii noştri poliţişti care, cu siguranţă, au făcut lumină în acest caz.

Apel justificat sau nu?
Cert este că pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor! Noi doar salvăm animalele atunci când este cazul!

Lui Moş Peleus ce să-i transmitem?

Sperăm ca stăpânul boului să-i repare gardul, iar cu ruşinea văcuţelor...vorba aia: “Nu-i dracul atât de negru!” S-a întâmplat şi la case mai mari! Dacă privim partea bună, poate, peste nouă luni şi ceva, Moş Peleus va avea patru văcuţe, nu doar două".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...