Special

Producătorii de pepeni din Dăbuleni, sabotaţi

"Pepenii noştri nu prezintă riscuri pentru sănătatea populaţiei”

Reprezentanţii primăriei din Dăbuleni – Dolj se plâng că producătorii din zonă sunt sabotaţi. Aceştia spun că în fiecare an, producătorii de lubeniţe de la Dăbuleni, se confruntă cu încercări de SABOTAJ în ceea ce priveşte calitatea fructelor pe care cu mare dăruire şi muncă asiduă le cultivă şi le comercializează.

"LUBENIŢA DE DĂBULENI este cel mai cunoscut BRAND de pepene verde din ţară datorită calităţilor sale organoleptice deosebite, date de solul şi de soarele care arde nisipurile din zonă. Zona Dăbuleni dă peste 15% din producţia de pepeni a ţării şi e cel mai mare bazin de pepeni extratimpurii. ASIGURĂM consumatorii din toată ţara de calitatea deosebită a LUBENIŢELOR produse la DĂBULENI, garantăm că producătorii noştri nu vor compromite niciodată produsele proprii.
Lubeniţele de Dăbuleni nu prezintă niciun risc pentru sănătatea populaţiei, lucru demonstrat şi de analizele la care a fost supus fructul de către organele abilitate, de-a lungul timpului şi chiar în prezent. Consumaţi cu încredere LUBENIŢELE DE DĂBULENI, cele mai gustoase din ţară! Producţia de fructe şi legume româneşti trebuie încurajată, nu discreditată din varii interese!", au precizat surse din Primăria Dăbuleni, într-un comunicat de presă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...