Actualitate

Protest la Curtea de Apel Craiova

Susţinătorii Sorinei au venit înarmaţi cu pancarde

Aproximativ 30 de craioveni protestează în faţa Curtii de Apel Craiova. Magistraţii judecată astăzi cererea de revizuire a dosarului de adopţie în cazul Sorinei Săcărin.

Aceştia au venit să ceară întoarcerea Sorinei la familia asistenţilor maternali, invocând voinţa fetiţei şi faptul că acasă o aşteaptă Andreea, fata adoptată de soţii Şărămăt, alături de care a crescut Sorina. Oamenii spun că vor să se facă dreptate în acest caz.

Reamintim că magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, vineri, cererea procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care Sorina a fost luată din casa unor asistenţi maternali din Baia de Aramă, a fost adoptată de către un cuplu de români din Statele Unite.
Sorina rămâne momentan la familia adoptivă, până în data de 10 iulie, când se judecă revizuirea dosarului de adopţie.

Un nou protest are loc, sâmbătă seara, în faţa primăriei din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, de unde a fost luată cu mascaţii Sorina, fetiţa de 8 ani dată spre adopţie unei familii de români din SUA. Oamenii acuză faptul că adopţia nu ar fi fost făcută în mod corect şi cer anularea acesteia, reclamând, totodată, neimplicarea autorităţilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...