Monden

Începe Slowride Transalpina Fest: Trei zile de festival, paradă moto şi concerte rock

Mii de motociclişti şi iubitori ai muzicii rock sunt aşteptaţi, la finalul acestei săptămâni, la Baia de Fier, judeţul Gorj, pentru a participa la cea de-a treia ediţie a Slowride Transalpina Fest. Timp de trei zile, între 12 şi 14 iulie, Transalpina va răsuna de motoare şi concerte rock.

Pe scena amplasată lângă Peştera Muierilor vor concerta printre cele mai iubite trupe ale rock-ului românesc. Paticipanţii sunt aşteptaţi, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experienţă muzicală completă, îmbinând muzica rock cu tradiţionalul şi experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Dirty Shirt & Orchestra, Implant Pentru Refuz, ALTAR şi Coma.

Vineri, 12 iulie, cap de afiş va fi trupa bucureşteană de metal alternativ COMA, o formaţie obişnuită a cluburilor şi festivalurilor rock din România şi nu numai. Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au ”crescut” o întreagă generaţie de împătimiţi ai sunetelor agresive.

Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este Dirty Shirt, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formaţii de rock din Europa de Est. Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiţionale şi cu instrumentele populare. Dirty Shirt vor susţine la Slowride Transalpina Fest singurul lor concert din această vară alături de Transylvanian FolkCore Orchestra.

Pe participanţi îi aşteaptă o zonă de campare cu toate facilităţile incluse, food & bar, concursuri cu premii, activităţi în aer liber şi expoziţii de accesorii şi produse moto cu vânzare.

„Pentru al treilea an consecutiv vom realiza tricolorul din motociclete, în cadrul paradei moto Slowride Transalpina Fest. Este un moment frumos, care vrem să devină tradiţie. Vorbim de peste 400 de motociclete ş ne bucurăm să vedem că numărul lor creşte considerabil de la an la an”, a declarat Liviu Mitroi, preşedintele SlowRiders RC.
În cadrul festivalului va exista şi un stand al Salvamont Gorj, unde salvatorii montani vor face demonstraţii de prim ajutor şi îi vor învăţa pe participanţi cum să acţioneze în cazul unui accident pe munte, accident rutier, accident urban sau casnic.

Programul evenimentului:
Vineri, 12 iulie
Ora 12.00 - Deschiderea oficială a festivalului.
Ora 17.30 - Concerte live:
- Loud Ink
- Riot Mok
- Alex & The Fat Peng
- Days of Confusion
- Implant pentru Refuz
- Coma

Sâmbătă, 13 iulie
Ora 12.30 - Pregătirea pentru paradă şi formarea celui mai mare tricolor din motociclete.
Ora 13.00 - Paradă moto
Ora 15.30 - Concursuri cu premii prezentate de Cristian Hrubaru
Ora 17.30 - Concerte live:
- Oameni Necunoscuţi (O.N.)
- Jinxy Von Ders
- Basska
- C.A.S.H
- ALTAR
- Dirty Shirt & Orchestra
Ora 00.30 - Recital folk Silviu Covaci la foc de tabără

Duminică, 14 iulie
Ora 10.00 - Mic dejun şi cafeaua între prieteni
Ora 14.00 - SLOWRIDE - back home

Evenimentul va fi găzduit de Cristian Hrubaru, iar partenerul media al festivalului este Rock FM.

Slowride Transalpina Fest este organizat de SlowRiders RC, în parteneriat cu Primăria Baia de Fier, Prefectura Gorj, Consiliul Judeţean Gorj şi Serviciul Public Judeţean alvamont Gorj. Partenerii evenimentului sun: BeanZ Cafe, Fan Courier, Strumbras Vodka, Ciuc, Oti Group, Motul, Alka, Pe Motoare Bar&Grill, AmBilet.ro şi Maximum rock.

Toate detaliile despre Slowride Transalpina Fest pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SlowrideTransalpina/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...