Sub Lupă

A încercat să introducă telefoane mobile în celulele deţinuţilor

Angajat al Penitenciarului Craiova prins cu telefoane mobile în… adidaşi! Cel puţin aşa susţin cei de la prisoninfo.wordpress.com. Care spun că în urmă cu câteva zile la Penitenciarul Craiova a avut loc un exerciţiu de alarmare a personalului.

Truşcă Marin, angajat în cadrul Serviciului producţie bugetară din Penitenciarul Craiova s-a prezentat la serviciu pe la ora 08.00, a intrat în unitate, a tatonat puţin zona şi, când a crezut că este momentul propice, plecarea personalului alarmat spre casă, a ieşit din unitate, în jurul orei 09.00 s-a deplasat la autoturismul personal aflat în apropierea unităţii şi a revenit în incinta post control cu o plasă.

"A aşteptat câteva minute încercând să-şi facă de lucru prin post control, ba cu ziarele venite de la presă, ba stând de vorbă cu unul sau altul, încercând să prindă un moment în care agentul şef post control (de sex masculin) era ocupat cu accesul auto. Într-un astfel de moment, a încercat să treacă de poarta detectoare şi de aparatul de scanat bagaje, dat s-a lovit de opoziţia agentului ajutor şef post control (de sex feminin), o proaspătă absolventă de SNPAP, aceasta dându-i flit şi cerându-i să aştepte venirea şefului post control.

Deşi acest aşa-zis coleg, Truşcă Marin, probabil viitor student la regim închis, îşi depozitase plasa în intervalul dintre poarta detectoare şi aparatul de scanat bagaje, cei doi agenţi din post control i-au solicitat să pună plasa pe banda transportoare a aparatului de scanat bagaje. Momentul naşpa pentru Truşcă Marin, aparatul de scanat a arătat existenţa a două telefoane mobile.

Şi nu oricum. În plasă se afla un pachet cu alimente şi, sub acesta, o pereche de adidaşi, pregătiţi special pentru introducerea telefoanelor. Adidaşii aveau ţinte metalice pentru a induce în eroare un eventual control prin intermediul porţii detectoare. Telefoanele se aflau în tălpile adidaşilor, acestea fiind special scobite cu cutter-ul, partea superioară a tălpii fiind cusută ulterior introducerii telefoanelor", au postat cei de la prisoninfo.wordpress.com.

A fost anunţată conducerea unităţii şi solicitată prezenţa organelor de poliţie.

"De menţionat şi faptul că, conform surselor noastre, pentru cele două telefoane introduse în penitenciar, individul urma să primească suma de 1000 euro/bucată. Surse din Penitenciarul Craiova susţin că acesta nu numai că şi-a depus cererea de pensionare dar şi că, în cursul zilei de ieri, a încercat să obţină de la un spital cu profil psihiatric (Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova) şi o patalama care să arate că are probleme de natură psihică, doar, doar, o scăpa de o pedeapsă cu executare", au mai publicat cei de la prisoninfo.wordpress.com.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

01.08.2019 - 19:28Cristina :Nu inteleg de unde detineti aceste informatii confidenziale????daca nu veti sterge acesta minciuna si numele persoane e care o denigrati ca niste dobitoci Fara sa aveti acordul acesteia vom cere in instanta actele probatorii pt ce sustineti...

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...