Administraţie

O sută de muncitori lucrează la Drumul Judeţean 671E

Lucrările de modernizare a DJ 671E, pe tronsonul de 18,5 kilometri, cuprins între localităţile Dâlbociţa (com. Ilovăţ) şi intersecţia cu DJ 670 (com. Isverna) sunt în plină desfăşurare, constructorul mobilizând un număr important de muncitori care lucrează cu zeci de utilaje. În momentul de faţă se intervine pentru realizarea podeţelor transversale, tubulare şi dalate. În paralel, se continuă lucrările la zidurile de sprijin şi apărările de maluri din gabioane. După finalizarea acestor lucrări de artă, se va trece la execuţia straturilor platformei rutiere.

“Acesta este unul dintre drumurile judeţene cele mai importante, din Mehedinţi, atât din punct de vedere turistic, cât şi economic şi mi-am dorit să îl modernizăm întrucât parcurgerea lui oferă un peisaj minunat al naturii, de-a lungul Cheilor Coşuştei, pe lângă Mănăstirea Coşuştea-Crivelnic şi până la Podul lui Dumnezeu şi Peştera Isverna. În plus, scurtează traseul localnicilor până la Drobeta Turnu Severin”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Investiţia are o valoare de 42,5 milioane lei, este finanţată cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, iar termenul de finalizare este 12.10.2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...