Ultima Oră

Grav accident de circulaţie în Rm. Vâlcea: Un tânăr de 16 ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un autoturism furat

Grav accident rutier în Râmnicu Vâlcea, pe str. Aurel Sacerdoţeanu, în urma căruia trei tineri de 16 ani au fost răniţi, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. Din păcate, un tânăr a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea, în urma rănilor suferite.

În dimineaţa zilei de 24 iunie a.c., am fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada Aurelian Sacerdoţeanu, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului şi au constatat faptul că în eveniment a fost implicat doar un autoturism, care ar fi fost condus de un tânăr de 16 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit de apa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu o ţeavă de gaze şi a rămas imobilizat între un pod de fier şi ţevile de gaze şi termoficare, cu partea faţă spre sol. În autoturism se mai aflau alţi doi pasageri cu vârstă de 16 ani, ambii din municipiu Râmnicu Vâlcea.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor 3 tineri, doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea şi unul la Spitalul Judeţean de Urgenţe Craiova.

Din cauza leziunilor suferite şi a stării precare de sănătate a conducătorului auto., acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Din nefericire unul dintre tineri, pasager în autoturism, a suferit răni incompatibile cu viaţa, acesta decedând la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că autoturism în cauză ar fi fost furat din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în momentul producerii evenimentului rutier, furtul autoturismului nu fusese sesizat.

A fost întocmit un dosar penal.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...