Politică

Constantin Rădulescu: PSD trebuie să rămână partidul inimilor, partidul celor mulţi

Joi, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, a avut loc Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea, unde s-au stabilit delegaţii pentru Congresul PSD din 29 iunie

Social-democraţii vâlceni au transmis, la Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene, desfăşurată în această după joi, 20 iunie 2019, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, că PSD ştie să asculte vocea poporului şi ştie când este nevoie de schimbare, adăugând că partidul va rămâne „întotdeauna aproape de români”.

“Conferinţa noastră extraordinară vine într-un moment în care PSD se află la o răscruce. Fie PSD alege să înveţe ceva din aceste alegeri şi să îşi facă un update politic general, fie PSD alege calea proiectelor personale şi se va alege praful.
Ultimele evenimente mă îndeamnă să cred că PSD a ales acea cale prin care să îşi înveţe lecţia, să pornească motoarele şi să redevină cel mai puternic partid din România. Când spun "ultimele evenimente" mă refer şi la moţiunea de cenzură care tocmai a fost respinsă.
Vreau să le mulţumesc, cu această ocazie, parlamentarilor PSD de Vâlcea: Daniela Oteşanu, Vasile Cocoş, Eugen Neaţă, Ovidiu Popa, Bogdan Matei, pentru faptul că au fost prezenţi la fiecare eveniment major de susţinere a Guvernului sau a iniţiativelor noastre.
Reconstrucţia trebuie să înceapă de jos. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi de acest rezultat. Pentru noi aceste alegeri trebuie să reprezinte un pas înainte. Putem depăşi această perioadă revenind la agenda oamenilor şi la mobilizarea pe care ştim să o facem pe hârtie, dar trebuie să o punem şi în practică de la nivelul primar al organizaţiilor.
Nu voi face astăzi o analiză complicată a rezultatului de la Vâlcea. Vom face acest lucru împreună la nivelul fiecărei Organizaţii cu care urmează să mă întâlnesc în perioada următoare.
Fără 0,04% PSD are 30 % în judeţul Vâlcea, iar PNL ne-a depăşit cu un număr infim de voturi. Să fie acesta rezultatul nostru real? Să fie acesta trend-ul? Eu zic că nu!
Într-un judeţ pentru care, în aproape 3 ani, am semnat contracte şi am investit şi vom investi aproximativ 250 milioane de euro, bani guvernamentali şi europeni, nu cred că acesta este trend-ul, pentru că PSD a făcut treabă, iar eu, ca Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, sunt mândru să vă spun că ne-am făcut şi ne facem datoria.
Sunt într-adevăr zile complicate. Gestionarea acestei situaţii depinde de modul cum ne vom comporta în perioada următoare şi ţine numai de noi ca PSD să rămână partidul inimilor, partidul celor mulţi. Da, partidul celor mulţi!
Pentru că PSD a făcut pentru această ţară lucruri cu adevărat importante pentru toate categoriile sociale. Este clar că valul de ură naţional ne-a atins şi pe noi la Vâlcea.
Stimaţi colegi, vreau să le mulţumesc şi aliaţilor noştri, lui Mircia Gutău şi colegilor de la PER, care au fost alături de noi în această campanie şi alături de care vom menţine această alianţă a binelui, pentru că împreună, atât în plan personal, cât şi administrativ am avut şi avem o colaborare foarte bună.
Judeţul Vâlcea are parte şi de politicieni toxici, cum sunt cei de la PNL şi USR sau de la PMP. Profund toxici, agresivi, reclamagii şi plini de ură, însă le transmit public următorul mesaj: „Eu, Constantin Rădulescu, dar şi PSD Vâlcea nu vom mai accepta lovituri fără să lovim şi noi. Da! Vom lovi şi voi lovi cu faptele bune pe care le facem pentru acest judeţ.”
Nu voi mai accepta la nesfârşit jignirile, nu voi mai accepta la nesfârşit insultele, din partea unora care nu au făcut nimic pentru acest judeţ, care le-a dat, toată viaţa lor, serviciu, bani şi faimă! Şi lor, şi neamurilor şi acoliţilor lor.
Şi, dacă vor continua, vom veni cu dovezi, pentru că această campanie de defăimare publică trebuie să înceteze. Nu vom mai accepta să fim călcaţi în picioare, pentru că este nedemn, iar colegii mei nu merită aşa ceva.
Suntem şi sunt foarte conectat la agenda publică. Reabilităm spitalele, drumurile judeţene, instituţiile de cultură, investim în protecţie socială, în turism, în infrastructură, investim în tineri şi facem demersuri pentru ca CET-ul să depăşească şi să iasă bine din insolvenţă, iar această perioadă complicate, în care avem probleme în Exploatarea Minieră Berbeşti, cu acel excavator căzut, să fie depăşită. Zilnic ne preocupă acest lucru.
De ce? Pentru păstrarea locurilor de muncă ale oamenilor şi pentru a livra abur tehnologic, apă caldă şi căldură populaţiei.
Chiar dacă legea nu ne prea dă voie să intervenim, în limitele legii, voi susţine şi vom susţine activitatea de la CET prin dialog, comunicare şi eforturi comune.
Dragi prieteni, vreau să vă mulţumesc pentru toată susţinerea din această perioadă. Avem, la nivelul judeţului Vâlcea, rezultate şi putem spune oamenilor că ne-am ţinut de cuvânt!
Cred că majoritatea dintre dumneavoastră aţi primit materialul sinteză cu faptele noastre. Tocmai de aceea, în următoarea perioadă, voi avea grijă să pornim motoarele de la nivel local ale partidului.
Nu ne putem lăsa impresionaţi şi nu trebuie să depunem armele în faţa acestui rezultat furat de cei care astăzi se proclamă "învingători". Nu o spun numai eu. Uitaţi-vă câte lucruri apar şi ies la iveală legate de procesul electoral. Ceea ce trebuie să facem, însă, este să punem în mişcare cea mai puternică maşinărie politică din România, din judeţul Vâlcea, iar aceasta este PSD!
Rezultatele PSD s-au bazat pe propagandă, dar şi pe mobilizare. Vom avea rezultate numai dacă vom face această mobilizare în mod real, la nivelul fiecărei secţii de votare. Lucrăm deja la un program în acest sens.
Nu trebuie să neglijăm nici reţelele de socializare! Pentru că, din păcate, nu toţi membrii noştri distribuie sau fac cunoscute lucrurile bune făcute de partid.
Vom face un „rebranding” al relaţiei pe care o avem cu tinerii şi avem în lucru, la nivelul judeţului, două cercetări sociologice ale căror concluzii le voi prezenta în faţa fiecărei organizaţii. Dragi colegi, binele învinge întotdeauna!
Am făcut bine acestei ţări şi acestui judeţ. Vă invit şi vă rog să fiţi alături de mine în bătăliile politice care vor urma.
Am crescut în PSD. Anul acesta împlinesc 25 de ani de când sunt în acest partid. Ştiu ce am de făcut!
Vocea dumneavoastră va fi auzită şi la nivel naţional. Împreună, uniţi, apărându-ne unii pe alţii, susţinându-ne reciproc, respectându-ne cuvântul dat alegătorilor, putem păstra PSD ca "partid al inimilor de români".
Politica binelui şi administraţia binelui vor face din PSD partidul inimilor de români, partidul inimilor vâlcenilor. Vă mulţumesc! – Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea, în discursul ţinut în faţa a peste 350 de social-democraţii vâlceni.

Tot joi, la Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene s-au stabilit şi delegaţii pentru Congresul PSD, unde Vâlcea va avea 79 de delegaţi.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...