Actualitate

Apavil SA, prezentă la şedinţa Comisiei de Comunicare - Relaţii Clienţi, organizată de Asociaţia Română a Apei, la Braşov

În cursul săptămânii trecute, în judeţul Braşov, s-a desfăşurat şedinţa Comisiei de Comunicare - Relaţii Clienţi, organizată de Asociaţia Română a Apei prin Comitetul Teritorial Olt – Jiu, cu sprijinul Companiei de Apă Braşov.

Lucrările s-au desfăşurat la Moieciu de Sus şi au reunit aproximativ 60 specialişti din departamentele de Comunicare, Relaţii Clienţi şi Comercial, reprezentanţi ai societăţilor de apă din ţară, care au dezbătut subiecte privind implicaţiile în activitatea de facturare a serviciilor prestate de operatorii de apă – canal, prin prisma modificărilor cuprinse în Ordonanţa 114/2018, modalităţi de încheiere convenţii / contracte în vederea facturării individuale în condominii, realizarea regulamentului de constatare şi sancţionare a contravenţiilor la Legea 241/2006, implicaţiile trehnologiei în relaţia cu clienţii şi analize de marketing, toate fiind însoţite de studii de caz.

Participanţii au avut parte şi de o prezentare surpriză din partea societăţii Apavil, prin reprezentantul său, ing. Tudor Bărăscu, şeful biroului GIS. Deşi, la prima vedere, sistemul informaţional geografic nu pare să aibă legătură cu aspecte legate de comunicare şi departamentul comercial, Tudor Bărăscu a demonstrat cum, printr-un program bine pus la punct, GIS-ul poate oferi un suport excelent în comunicarea dintre departamente. Feedback-ul acestei prezentări a fost neaşteptat de bun, colegii de la alte companii de apă din ţară anunţându-şi deja vizita la Apavil pentru a vedea cum a fost implementat şi cum funcţionează acest program.

Şedinţa comisiei s-a încheiat cu o vizită la compania de apă Braşov, una dintre cele mai frumoase şi eficiente companii de apă din ţară. La această reuniune, aferentă Trimestrului II al anului 2019, au fost prezenţi reprezentanţii Comisiei Comunicare – Relaţii Clienţi A.R.A., Thomas Roth - Preşedinte şi Ioana Vasile Acrivopol – şef serviciu Încasare-Facturare Compania Apă Braşov.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...