Special

Mesajul emoţionant al cadrelor de la Colegiul Militar din Craiova pentru elevul dispărut în mare

"Un suflet preschimbat în înger ne priveşte acum de unde marea se uneşte cu cerul.

Valurile nemiloase ale mării au zdrobit în vârtejul lor speranţele unui tânăr pandur abia când începuse să descopere puterea visului frumos. Au stins povestea unui suflet pur, unindu-l cu eternitatea.

Povestea pandurului Iosif a început în septembrie 2018, când a păşit hotărât şi, în acelaşi timp, plin de emoţie, în Colegiul Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” Craiova.

Sensibilitatea, creativitatea şi seriozitatea cu care a abordat fiecare dintre proiectele sale au dus la rezultate deosebite atât în activităţile extracurriculare cât şi la concursurile şi olimpiadele şcolare. De la calificarea la naţionala de religie, de la relaţiile de prietenie sau bună colegialitate pe care le-a avut cu cei din generaţia lui sau cu “fraţii” mai mari din familia vladimireştilor, până la aplauzele pe care le-a primit de fiecare dată când urca pe o scenă sau cânta colegilor fie că era în companie sau în foişorul din curtea şcolii, Iosif transmitea candoare, o blândeţe aparte, un zâmbet desprins din soare. Acordurile sale de chitară, vocea sa caldă vor reverbera mereu în inimile noastre.

Chipul lui luminos zâmbea a bine, a frumos, a iubire. Generozitate, optimism, simplitate, sinceritate, inocenţă. Nobleţe. Acesta a fost copilul, elevul, colegul şi prietenul nostru special Iosif.

O mare de lumină îţi aşternem în drumul tău spre cer", au postat reprezentanţii Colegiului Militar din Craiova pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...