Administraţie

Teodorovici, prezent la Craiova pentru semnarea Masterplanului de apă şi apă uzată din Dolj

Proiectul pentru continuarea Masterplanului de apă şi apă uzată al judeţului Dolj, depus în urmă cu aproape doi ani în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM), în valoare de 434,6 milioane de euro, a fost semnat, marţi, la sediul Consiliului Judeţean Dolj din Craiova, de autorităţile judeţene şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

"Am fost onorat să semnez, alături de ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Orlando Teodorovici, şi de directorul general al Companiei de Apă „Oltenia“, doamna Adriana Cîmpeanu, contractul de finanţare pentru un amplu demers, la care se lucrează de foarte mulţi ani – „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din Judeţul Dolj“.

Trăim o zi memorabilă pentru istoria zonei noastre, întrucât vorbim despre o investiţie semnificativă, în valoare totală de 445 de milioane de euro, o investiţie prin care se reuşeşte introducerea sau extinderea reţelelor de apă şi de canalizare în 22 de localităţi doljene.

Vreau să mai subliniez faptul că, odată cu finalizarea acestui proiect grandios, craiovenii vor avea apă de izvor la robinet. Aşa cum se ştie deja, vom putea pune în operă un vis mai vechi – realizarea celui de-al doilea fir de aducţiune de la Isvarna, în timp ce primul fir va rămâne să deservească îndeosebi localităţi din zona de nord a judeţului.

Sigur, multe dintre obstacolele de care s-a lovit acest proiect au fost depăşite cu ajutorul parlamentarilor PSD din Dolj, dar în mod special cu sprijinul doamnei deputat Lia Olguţa Vasilescu şi al domnului vicepreşedinte al Senatului României Claudiu Manda", a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...