Actualitate

Baia de Aramă va fi declarată staţiune turistică

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a onorat astăzi invitaţia de a participa la inaugurarea iluminatului arhitectural pe Clisura Dunării, la cea mai mare sculptură în piatră din Europa, Chipul lui Decebal. Înainte de evenimentul care se va desfăşura începând cu ora 21.00, l-am însoţit împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în Baia de Aramă, în zona în care se va construi complexul turistic de agrement.

"Consider că implementarea acestui proiect deschide turiştilor toată zona de nord a judeţului Mehedinţi. Pentru acest obiectiv, cu fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, s-au realizat utilităţile în zona respectivă.

În urma discuţiilor purtate cu domnul ministru al Turismului am primit promisiunea că în următoarele două luni se fac demersuri pentru ca Baia de Aramă să fie declarată staţiune turistică pentru ca mai apoi, complexul turistic să primească finanţare în baza masterplanului pe turism.

Este vorba despre o investiţie în valoare de 16 milioane de euro care cuprinde pârtie de ski cu nocturnă şi teleski.

Îi mulţumesc domnului ministru al Turismului pentru susţinerea acestui proiect pentru judeţul Mehedinti.", a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...