Actualitate

Feriţi-vă de Mariean Roberto Nelu!

Pompierii de la ISU Gorj, ţepuiţi de un bolnav închipuit

Pompierii de la ISU Gorj au povestit pe pagina de socializare aventura pe care au avut -o cu un bolnav închipuit care le-a solicitat în repetate rânduri sume de bani. Un personaj controversat care s-a dovedit că a cerut şi a primit sume de bani din partea mai multor oameni, sensibilizându-i cu povestea şi cu starea lui de sănătate!

"I-am rugat pe colegii poliţişti să-l verifice pe acest om şi s-a dovedit că trecutul lui nu este tocmai al unui om de bună credinţă! A avut în repetate rânduri probleme cu legea, tocmai pentru că a încercat şi, în foarte multe cazuri a şi reuşit, să convingă mai multe persoane şi instituţii să-i ofere sume de bani, pozând în ceea ce nu este! A fost puţin şi pe la închisoare, dar acest lucru se pare că nu l-a marcat dacă a continuat să se ţină de prostii! Noi am fost oameni de bună credinţă şi i-am dăruit banii din suflet, sperând astfel că îi vom face un Paşte mai bun şi că îl vor ajuta să-şi trateze bolile pe care susţine că le are! După ce colegii poliţişti l-au verificat şi l-au identificat, am descoperit că avea asupra lui destui bani încât să-şi petreacă Paştele cu o masă îmbelşugată ca un adevărat domn! Am luat hotărârea să ne recuperăm banii pe cale amiabilă şi să-i folosim pentru a ajuta nişte copilaşi! Măcar ei sunt inocenţi, nu au nicio vină, sunt la vârsta la care abia li se formează caracterul, iar primul factor care îl influenţează este educaţia!", au povestit pompierii pe pagina de socializare.

Aceştia au mai spus că în perioada următoare Mariean Roberto Nelu o să fie monitorizat de poliţişti, iar discuţiile pe care le-am purtat cu el atât noi, cât şi poliţiştii sperăm să-l determine să ducă o viaţă cinstită şi corectă! Altfel se va întoarce la închisoare!

"Zilele următoare o să încercăm să ajutăm doar copii! Asta după ce vom verifica de două ori cine merită ajutor şi cine nu! Vom încerca să aducem bucurie de Paşte mai multor copii pentru care soarta nu a fost foarte îngăduitoare şi mediul în care trăiesc este unul foarte sărac! Le mulţumim colegilor poliţişti pentru ajutorul oferit, pentru promptitudine şi pentru deschiderea de care au dat dovadă şi încheiem prin a vă spune: Feriţi-vă de Mariean Roberto Nelu! Totodată, deşi nu obişnuim să ştergem postări, am hotărât să ştergem postarea în care prezentam povestea pe care ne-a istorisit-o acest om!", au mai precizat cadrele ISU Gorj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...