Pe Scurt

Aproximativ 600 de amenzi, în doar o zi, în judeţul Olt

În acest weekend, poliţiştii olteni au aplicat 570 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 81.000 de lei

La nivelul judeţului Olt, aproximativ 300 de poliţişti au acţionat zilnic în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, pentru ca cetăţenii să petreacă Floriile în siguranţă.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, rutieri, de investigaţii criminale, precum şi cei din celelalte structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au luat măsurile necesare pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice şi rutiere, folosind peste 80 de autospeciale.

Poliţiştii de ordine publică au acţionat, atât în patrule proprii, cât şi în patrule mixte, cu jandarmi, poliţie de frontieră şi poliţie locală, pentru prevenirea infracţiunilor stradale şi au avut 197 de intervenţii, dintre care 178 fiind sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 570 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 81.596 lei . Dintre acestea, 15 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 şi 455 pentru nerespectarea legislaţiei rutiere. Au fost depistaţi 70 de conducători auto care au depăşit viteza legal admisă.

Totodată, în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii rutieri, au fost reţinute 21 de permise de conducere (4 pentru alcool, 7 pentru viteză, 10 pentru alte abateri la normele rutiere) şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Şi pentru perioada următoare, în contextul Sărbătorilor de Paşti, Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Naţionale a Tineretului, menţinerea ordinii publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, realizarea unui climat de ordine şi linişte publică, pregătirea antiinfracţională a populaţiei, stabilirea unor relaţii de parteneriat cu cetăţenii, sunt principalele obiective ale poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru creşterea sentimentului de siguranţă a cetăţeanului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...